Un helicòpter del GRAE dels Bombers

Dos rescats en poques hores al Camp de Tarragona amb persones ferides

Els Bombers s'han activat per executar-los a Vilanova de Prades i Mont-ral

Moltes famílies han aprofitat aquest pont al voltant de la festa de Sant Joan i fer sortides per la natura. Unes escapades que en alguns casos han acabat accidentades. Els Bombers de la Generalitat han informat de dues incidències durant aquest 24 de juny a les comarques de Tarragona.

El Grup d'Actuacions Especials (GRAE) s'han activat amb l'helicòpter, així com les unitats terrestres de suport dels Bombers de la Generalitat. També han col·laborat l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per fer els rescats de muntanya. 

El primer d'ells ha succeït a dos quarts de tres de la tarda —14.32 hores— a Vilanova de Prades. En l'avís s'alertava que hi havia una dona amb una possible fractura de fèmur mentre feia tirolina a la zona d'escalada d'un càmping de la Conca de Barberà. Després del rescat, l'han dut fins a l'ambulància del SEM.

L'altre avís es donava dues hores després de l'accident al càmping. A les 16.34 hores, els bombers s'activaven per un excursionista ferit per una sortida d'espatlla al Toll de l'Olla de Farena a Mont-ral.