Un agent dels Mossos d'Esquadra obrint una porta d'un cotxe

Cinc robatoris amb força en una nit a Calafell: el mateix modus operandi

La Policia Local de Calafell va detenir in fraganti un dels lladres

Els Mossos d'Esquadra, amb l'ajuda de la Policia Local de Calafell, van resoldre cinc robatoris amb força a establiments. Uns delictes comesos per dos individus durant la mateixa nit.

Un d'ells va ser arrestat per agents de la Policia calafellenca, després del darrer fet. Pel que fa al segon presumpte autor, els mossos han emès un requeriment policial de detenció. 

Durant la investigació, els mossos van comprovar que els presumptes autors havien estat detinguts setmanes abans a Barcelona, per uns fets idèntics. Van robar en cinc establiments en una mateixa nit i pel mateix modus operandi.

Cinc robatoris amb força en establiments

El passat dimecres a la nit, dos individus van protagonitzar cinc robatoris a la localitat de Calafell. A la zona pròxima al Passeig Marítim, la Policia Local va respondre a un incident per un robatori en un establiment. Mentre feien comprovacions al local, els Mossos d'Esquadra van alertar d'un robatori en un bar molt proper. 

Des de la seva posició, els agents van observar un home davant de l'establiment que, en adonar-se de la presència policial, va marxar corrents. Tot seguit, un segon individu va sortir del local i va fugir. Els policies locals, però, van poder interceptar-lo al carrer Montserrat i el van detenir.

En escorcollar-lo, van trobar diners en efectiu, una ampolla de licor i van veure que tenia trossos de vidre dins de la jaqueta. 

Arran de la detenció d'aquest jove de 21 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, els agents dels Mossos d'Esquadra van encarregar-se del cas. Per tot plegat, van relacionar el detingut i un altre individu amb cinc robatoris a establiments comesos durant la mateixa nit.

Els lladres utilitzaven sempre el mateix modus operandi: trencament de vidre amb un martell o pedra de grans dimensions per accedir ràpidament a l'interior i sostreure diners en efectiu de la caixa enregistradora i aparells electrònics.

El detingut va passar divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i va quedar en llibertat amb càrrecs. Pel que fa al segon presumpte autor, els mossos han emès un requeriment policial de detenció.