Imatge del tren i el vehicle accidentat a la via entre Reus i Tarragona

Restablerta la circulació de trens entre Vila-seca i Reus després de l'accident

El tren accidentat s'ha pogut desplaçar pels seus propis mitjans fins a l'estació de la capital del Baix Camp

El trànsit ferroviari entre Vila-seca i Reus ha quedat restablert per una de les vies poc abans de tres quarts de tres de la tarda després del xoc entre un tren i un cotxe que ha caigut a les vies, segons han informat a l'ACN fonts d'Adif. L'accident ha causat ferides menys greus al conductor del turisme, que ha pogut sortir abans de l'impacte.

Els fets s'han produït al voltant de tres quarts d'una del migdia —avís a les 12.49 hores— i ha obligat a interrompre la circulació entre Vila-seca i Reus, amb afectacions a l'R14 i R15 de Rodalies. Per la seva banda, el tren ha pogut ser retirat pels seus propis mitjans fins a l'estació de la capital del Baix Camp i ara s'està a l'espera de retirar el vehicle.

Arran d'aquest accident, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat 3 unitats que han atès el conductor i l’han evacuat ferit menys greu a l'Hospital Sant Joan de Reus. A més, també hi han treballat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus.

D'altra banda, Protecció Civil ha situat en estat d’alerta el pla Ferrocat i s'han habilitat 13 autobusos per dur a terme un servei alternatiu per carretera entre Tarragona i Reus.