Imatge del cotxe frenat i abandonat al mig de la vorera al barri de Riu Clar, després d'haver circulat esquivant vianants

Roba un cotxe i condueix temeràriament per la vorera esquivant vianants al barri de Riu Clar de Tarragona

Els veïns denuncien la demora de la Guàrdia Urbana des que van començar les trucades fins que van arribar

Gran ensurt al barri de Riu Clar de Tarragona la tarda del passat dissabte. Un individu va robar un cotxe i va procedir a conduir de manera temerària per la vorera, per la qual estaven passejant diverses persones. De fet, el vehicle va haver d'esquivar alguns vianants.

Els fets van tenir lloc davant dels blocs 12 i 15, al voltant de les nou del vespre. El cotxe va circular per la vorera uns 120 metres, fins que va frenar i el conductor el va abandonar al mig.

El succés va causar un gran ensurt i també indignació entre els veïns de Riu Clar, que immediatament en veure els fets van trucar a la Guàrdia Urbana de Tarragona. Les patrulles, però, van arribar massa tard, i el conductor i els ocupants del vehicle ja havien fugit

Tal com apunta el 'Diari Més', mentre els agents de la Guàrdia Urbana immobilitzaven i identificaven el vehicle, va aparèixer el propietari, denunciant que algú l'hi havia robat. Per això, va interposar una denúncia.

L'altra denúncia és la que fan els veïns del barri, que carreguen contra la demora de la policia tarragonina des que van començar les trucades fins que va aparèixer la patrulla. De fet, reclamen que s'instal·lin «patrulles satèl·lit fixes» als Barris de Ponent per evitar aquestes situacions.