Imatge d'un dels vehicles danyats en un accident al barri de Bonavista

Roba una furgoneta, begut i drogat, sense carnet i l'encasta contra un bar a Tarragona

L'home, que va cometre tota mena d'infraccions, va deixar un ferit pel camí i va crear el pànic a la zona xocant també contra 5 cotxes

Ensurt dels grossos el que es va viure aquest dilluns a la tarda al barri de Bonavista. Va ser poc abans de les set de la tarda —avís a les 18.56 hores—, al carrer Onze del barri tarragoní, quan un individu va robar una furgoneta i va xocar contra cinc vehicles que estaven estacionats a la via pública i contra una terrassa del Bar Los Troncos, segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Després de provocar danys en els vehicles estacionats i la terrassa d'un bar, l'individu va fugir dels llocs dels fets. En aquest sentit, va ser localitzat i detingut per agents de la Guàrdia Urbana a les 19.10 hores acusat d'un suposat delicte de robatori amb intimidació, un delicte contra la seguretat trànsit per circular sota els efectes de l'alcohol i les drogues i sense haver obtingut mai el permís de conduir.

L'incident va provocar un ferit lleu

L'arrestat va ser traslladat a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona amb ferides lleus. En aquest sentit, el conductor d'un dels cotxes que la furgoneta va colpejar també va patir ferides lleus i va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per ser atès. Fins al lloc dels fets es van desplaçar patrulles de la Guàrdia Urbana i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons el relat de la Guàrdia Urbana de Tarragona, en el moment de ser detingut, el responsable dels fets es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia i de detecció de substàncies estupefaents, tot i que presentava símptomes compatibles amb ambdues qüestions.

Tot i l'espectacularitat de les imatges i dels danys produïts en els vehicles i la terrassa del bar, només es va registrar un ferit lleu, a banda del mateix responsable dels fets.