Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Lladres viciosos: entren al bar d'un casal a l'Alt Camp

Es calcula que el robatori va ser entre les 3.00 h i les 6.00 h del dia 19 de febrer i que el va cometre més d'una persona

Robatori al Casal del Milà. Segons El Vallenc, el passat dissabte dia 19 de febrer a la matinada uns lladres van protagonitzar un robatori amb força al bar del Casal. En concret, van prendre diners, tabac i begudes alcohòliques.

L'establiment també va patir alguns danys materials a causa del succés. Es calcula que el robatori va ser entre les 3.00 h i les 6.00 h, i que el va cometre més d'una persona. 

Els lladres van accedir a l'edifici trencant un vidre de la porta d'accés al Casal, per la part de darrere, la que toca a la carretera.

Al matí, quan les persones que regenten el negoci van anar a obrir, van trobar-se tot el local regirat i van donar l'avís als Mossos d'Esquadra, que actualment han obert una investigació.

Roben en comerços del centre del Vendrell

Noves detencions  al Vendrell efectuades per la Policia Municipal. Segons l'Ajuntament del Vendrell, aquest dilluns 21 de febrer al matí s'ha detingut una persona per un suposat cas de violència domèstica. La detenció s'ha fet als nuclis marítims i la policia ha instruït diligències judicials.

Per altra banda, ahir diumenge 20 de febrer es va detenir una altra persona per intent de robatori en diversos  comerços de l'illa de vianants. Aquesta detenció és la tercera en tres dies que es fa per aquesta mena de delictes. Com ja es va dir a l'última Junta de Seguretat Local, els robatoris en comerços han pujat l'últim any.