Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Fan un 'sinpa' en un bar català i tornen...però per robar-lo

Es van barallar, causant destrosses, i van fugir conduint en sentit contrari

Història d'aquelles surrealistes la que es va viure la nit del 20 de desembre en un bar de Sarrià de Ter, al Gironès. Els Mossos d'Esquadra van acabar detenint quatre joves per un seguit de delictes sense cap tipus de sentit.

Després de dos quarts de dotze de la nit, els Mossos d'Esquadra van ser requerits per una baralla multitudinària a la via públcia. Concretament hi havia implicades unes deu persones. Quan van arribar al lloc dels fets, van trobar que una persona estava ferida i estirada a terra. Amb la presència policial, un cotxe va marxar del lloc dels fets circulant en sentit contrari, però una patrulla va poder aturar-lo.

Tot seguit van procedir a identificar els ocupants del cotxe. Eren cinc persones, quatre nois i una noia, que a més a més estaven implicats en més delictes aquella nit. Els agents van saber que aquestes cinc persones havien estat bevent en un bar de Sarrià de Ter i que havien marxat sense pagar.

No només no van pagar el que havien consumit, sinó que van decidir tornar més tard al mateix bar, quan la responsable del local es disposava a tancar. Els cinc joves es van presentar allí amb la intenció de robar els diners que hi havia a la caixa enregistradora.

La noia que formava part del grup de joves es va oposar a l'acció i es va iniciar una baralla que va acabar amb una persona ferida i nombroses destrosses al local. La patrulla que va interceptar el cotxe mentre fugia va poder constatar que els quatre nois eren els responsables dels fets. Van quedar detinguts com a presumptes autors de delictes de robatori amb violència i intimidació, estafa i danys. Tenen entre 28 i 32 anys.

La noia també va acabar denunciada, ja que com a conductora del vehicle que havia fugit en sentit contrari havia comès un delicte però per al via administrativa.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 20 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.