Màquina espatllada.

Persecució policial a Torredembarra per atrapar dos lladres: fugen per la finestra

Els van enxampar 'in fraganti' i volien escapar-se

Els locals de restauració ubicats en poblacions de costa són un autèntic caramel per als lladres, especialment en època estival. Això és el que van pensar els dos individus que van ser atrapats la matinada de dijous 14 de juliol a Torredembarra.

El botí era previsiblement sucós, però la jugada els va sortir molt malament gràcies a la ràpida actuació de la Policia Local de Torredembarra, que va incloure una persecució per atrapar-los.

Els fets van passar de matinada, a un quart de quatre, en un bar del carrer de l'Onze de Setembre. Els agents van rebre un avís del propietari de l'establiment i ràpidament es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Allí van sentir sorolls a l'interior del bar i van procedir a accedir-hi, identificant-se com a policies. Tan bon punt van fer-ho, els dos lladres van fugir saltant per la finestra i es va iniciar una persecució policial que va acabar amb la seva detenció.

A un dels lladres, veí de Sant Quintí de Mediona, li van trobar fins a 1.300 euros en efectiu. El segon lladre només duia 30 euros i el van trobar amagat en un edifici en construcció. Els diners molt possiblement provenien de la màquina escurabutxaques i la caixa registradora del bar, ja que totes dues estaven trencades.