Camió de bombers.

Roben material d'un camió de bombers a Botarell

A través de les xarxes socials, es va demanar la col·laboració ciutadana per trobar l'autor o autors del delicte

Desagradable sorpresa la que es van endur el passat dilluns 1 de juny l'equip de bombers en un poble del Baix Camp. Durant la nit del 31 de maig a l'1 de juny, uns lladres van accedir a un dels camions de bombers que estava estacionat a Botarell per cometre un robatori. Segons han explicat des dels Mossos d'Esquadra, els fets van passar a l'Escola d'Emergències dels Bombers de Botarell i el material sostret del camió és d'importància, ja que pot ser utilitzat per cometre altres robatoris.

Pels bombers, el material usurpat s'utilitza per dur a terme tasques d'excarceració principalment i té força valor. Quan se'n van adonar del furt, ràpidament van interposar la denúncia als Mossos d'Esquadra, els quals es troben ara mateix immersos en una investigació per esclarir els fets. A més, des de l'Escola d'Emergències dels Bombers de Botarell es va fer una crida per les xarxes socials per intentar trobar més informació sobre el robatori.

Les eines que van desaparèixer del camió que estava estacionat a Botarell tenen un important valor, i és que es tracta d'un motor hidràulic, talla-pedals, una radial, un moto-ventilador, una mànega de doble circuit i una cisalla, entre altres.