Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Li roben el mòbil a la seva mare a Tarragona i surt corrent per a atrapar la lladre

La Guàrdia Urbana deté la dona i aconsegueix recuperar el terminal sostret

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut en les darreres hores una dona per un suposat delicte de furt, segons ha informat l'Ajuntament de la ciutat en una publicació a la xarxa social Twitter. En aquest sentit, l'arrest ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana.

En aquest sentit, segons ha explicat el consistori, una dona hauria sostret un telèfon mòbil iPhone a una altra dona que anava acompanyada del seu fill. El noi va sortir corrent darrere la delinqüent i va avisar la Guàrdia Urbana dels fets.

Finalment, el cos policial va detenir l'autora i es va recuperar el mòbil, que va ser retornat a la seva propietària.

Robatori de mòbils durant les festes de Sant Magí

Cal recordar que durant les passades fetes de Sant Magí els Mossos d’Esquadra van detenir dos joves per robar una desena de mòbils. Els agents de la policia catalana els van enxampar arran de la denúncia d'una dona i la geolocalització del terminal. Gràcies a això es van recuperar altres nou telèfons que estaven amagats en una jardinera del passeig de Sant Antoni i es va detenir els autors.

Els dos arrestats tenien antecedents pel mateix tipus de delictes, un d'ells una vintena, mentre que el segon en tenia dos. Després de passar a disposició judicial, els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.