Un lladre amb guants negres forçant el pany d'una porta

Nou objectiu dels lladres: roben en diferents trasters de zones comunitàries de Valls

Els fets van tenir lloc el divendres dia 29 d'abril

Cadena de  robatoris en diferents trasters de Valls. En els últims dies, la  Policia Local  de la capital de l'Alt Camp ha rebut diferents denúncies de particulars per robatoris, amb un mateix modus operandi, en trasters que estan situats en una mateixa zona de la ciutat. Els fets van tenir lloc el divendres dia 29 d'abril.

Segons El Vallenc, un dels locals afectats és al  carrer Sant Francesc. En aquest cas, els lladres van forçar els bombins d’un traster d’un pàrquing comunitari i van robar bicicletes i també maletes de viatges, tal com s’indica en la denúncia.

Un altre dels trasters afectats es troba al carrer Hort dels Alls, on van robar unes garrafes d'oli.

Tal com evidencien els fets, els robatoris es van dur a terme el mateix dia i en la mateixa zona. En ambdós casos, els espais afectats es troben en pàrquings comunitaris. Els lladres van fer servir la mateixa metodologia: accedir a l'aparcament, trencar el bombí i forçar el pany.

Tenia remordiments: un veí de Valls s'entrega a la policia

Per altra banda, un veí  de Valls, de nacionalitat estrangera i que estava en cerca i captura, s'ha acabat entregant a la Policia Local. Tal com avançava aquest mateix mitjà, el divendres dia 29 d'abril, l'home es va dirigir a la comissaria de la costa de l'Església en saber que l'estaven buscant per un delicte per tal d'aclarir la situació.

En concret, els agents feia dies que tenien l'ordre de recerca i captura  del sospitós, ja que segons les investigacions hauria comès un  robatori  en un habitatge del carrer de la Candela de la capital de l'Alt Camp. En els fets, hauria sostret diferents objectes de valor.

El dissabte dia 30 al matí, un dia després de l'arrest, va ser posat en llibertat. L'acusat està a l'espera d'un judici ràpid que tindrà lloc, demà dimarts dia 3 de maig, al jutjat de Valls.