Un Mossos d'Esquadra durant la Vaga General a Tarragona

L'enxampen entrant a robar a una casa de Vinyols i els Arcs, fuig i acaba detingut pels Mossos

Durant la recerca dels agents, es va amagar a l'interior d'un habitatge i es va canviar de roba

Mitjanit complicada a Vinyols i els Arcs. Els Mossos d'Esquadra rebien una trucada alertant de l'entrada furtiva d'un lladre  a una casa del municipi del Baix Camp. L'individu, conegut pels veïns i cossos policials pels seus antecedents, va fugir en ser enxampat  per la propietària de l'immoble al seu jardí, segons informacions dels Mossos d'Esquadra.

Intenta despistar els Mossos

Una veïna de Vinyols i els Arcs va veure com un individu intentava entrar al seu immoble  la mitjanit d'aquest dimarts a dimecres. En veure al personatge al seu jardí, va sortir i, l'home, va fugir  a correcuita del lloc dels fets. A més, per accedir al jardí era complicat i hauria travessat per altres immobles fins a arribar a la casa on intentava robar. 

Tot i haver espantat el lladre, la veïna va alertar els Mossos d'Esquadra dels fets, els quals van començar la seva recerca, després de la descripció del presumpte delinqüent, el qual havia fugit en direcció Cambrils

Poc després, una patrulla  de la policia catalana, va veure una persona que, per fisonomia i la descripció donada per la dona que havia alertat els serveis d'emergències, quadrava. L'individu, en veure els agents, va tornar a fugir de pressa. Finalment, el van tornar a localitzar, però aquest es va amagar fins d'un habitatge. 

Sota l'aigua que queia sobre el terra de Cambrils, els Mossos d'Esquadra cridaven al personatge perquè sortís del seu amagatall. Finalment, però, com si es tractés del personatge de Francisco Ibañez, Mortadel·lo, el lladre  sortia canviat de roba, un aspecte totalment diferent del que buscaven els agents. Tot i això, no va fer efecte la seva intentona, ja que tot i l'aiguat, anava amb la roba eixuta i, poc després, els agents van trobar en una bossa  amb peces de roba molla.

El presumpte autor dels fets és un veí de Vinyols i els Arcs, de 29 anys i nacionalitat espanyola, que té diversos antecedents i va ser detingut  com a autor d'un delicte  de temptativa de robatori i, en declarar a la comissaria, va ser posat en llibertat fins a ser requerit pel jutjat.