Imatge de dos Mossos d'Esquadra d'esquena

Uns lladres lliguen el propietari i roben en una masia de Valls

Segons la informació facilitada per la víctima, 3 o 4 homes vestits de fosc i amb passamuntanyes van accedir a l'interior de casa seva

Robatori amb intimidació amb arma de foc  dins d'un habitatge de Valls. Els fets van passar ahir dilluns dia 8 de febrer a primera hora del matí a la partida Segarró  de la capital de l'Alt Camp.

Segons la informació facilitada per la víctima, 3 o 4 homes vestits de fosc i amb passamuntanyes van accedir a l'interior de casa seva. Van dir-li que eren policies però quan van ser dins el van amenaçar amb una arma de doc. També li van donar un cop al cap amb una pistola i el van lligar de peus i de mans.

L'habitatge tenia tanca perimetral i els autors del robatori la van saltar. Van entrar per la porta principal, ja que en aquell moment es trobava oberta perquè la parella de la víctima acabava de sortir de la casa.

Segons la informació facilitada a TarragonaDigital, els lladres haurien sostret uns  3.000 euros en efectiu. També un televisor, una càmera de fotografia, un rellotge, un telèfon mòbil i una furgoneta Mercedes Vito de color negre.

També van agafar les claus de la porta de la tanca per poder fugir amb el vehicle. Pel que fa a la víctima, no presenta lesions greus i ella mateixa va poder avisar els Mossos d'Esquadra  dels fets.