Foto d'un detingut emmanillat.

Comet diversos robatoris a Tortosa i el troben amagat en un lloc molt estrany

El jove ja comptava amb diversos antecedents

La Policia Local de Tortosa ha detingut un home que havia comès cinc robatoris la mateixa tarda a la ciutat. El primer avís es va rebre a les vuit del vespre. Havia fet una estrebada a la bossa de mà d'un menor d'edat i li havia robat el telèfon mòbil de dins. Després, el mateix individu va intentar robar una altra bossa de mà amb una estrebada i va fer caure la persona propietària a terra.

En localitzar-lo es va iniciar una persecució i el lladre es va amagar sota d'un autobús. Finalment, també va intentar robar el mòbil a un altre home que passejava amb el seu fill. Sense èxit. Els agents van descobrir que havia comès dos robatoris violents més, a un comerç i a un client del mateix establiment.

Al detingut, diverses patrulles de la Policia Local de Tortosa, el van localitzar per la zona propera al parc Teodor González i després d'una fugida per diversos carrers el van trobar amagat davall d'un bus. En el camí de fugida, l'home es va desprendre d'alguns dels objectes sostrets prèviament, que la Policia Local va poder recuperar.

L'arrestat té altres antecedents. El jutge ha decretat l'ingrés provisional a presó.