Imatge de l'aparcament del restaurant que hi ha al Coll de Lilla

Es posen les botes: Roben en diversos vehicles estacionats al Coll de Lilla

Els Mossos han obert una investigació sobre els fets

Robatori múltiple en l'interior de diversos cotxes que estaven estacionats al Coll de Lilla, segons ha denunciat un dels afectats a través d'un vídeo que s'ha fet viral a través d'aplicacions de missatgeria instantània i han confirmat fonts policials. En aquest sentit, segons les imatges que s'han difós, almenys tres vehicles que estaven estacionats al restaurant Les Espelmes, van patir l'actuació dels lladres.

Els fets, segons fonts policials, es van produir aquest dimarts al migdia al Coll de Lilla, a la carretera N-240. En aquest sentit, en el vídeo sobre els fets que s'ha fet viral, un dels afectats assegura que li havien robat un ordinador portàtil que havia deixat el seu vehicle. En aquest sentit, afegeix que almenys tres cotxes es van veure afectats pels lladres, que van trencar els vidres per robar objectes.

Així mateix, la persona que grava les imatges afirma que els responsables dels fets, que formarien una banda, actuen a la zona de Tarragona, alhora que demana precaució i no deixar objectes que estiguin a la vista a l'interior dels vehicles.

Els Mossos d'Esquadra no han volgut confirmar la xifra de vehicles afectats ni cap dada sobre els fets, ja que hi ha una investigació oberta i no volen donar pistes als responsables del robatori.