Edifici de 'La Mascota i el Jardí'

Roben 16 lloros de 'La Mascota i el Jardí' de Riudoms

Els fets van succeir la matinada de dissabte

El parc d'animals 'La Mascota i el Jardí' ha sigut víctima d'un robatori la matinada del dissabte, 29 de maig. El centre ubicat a la carretera que connecta Riudoms i Vinyols i els Arcs va ser assaltat entre la 1.30 i les 3.30 hores de la matinada, quan un vigilant va veure que diverses gàbies  estaven obertes i havien sostret un total de 16 lloros de diferents races. Aquest tipus d'incident no és el primer cop que succeeix a l'empresa de Riudoms, ja que l'any 2019 van patir un robatori amb el mateix modus operandi.

Difusió per les xarxes socials

Des de 'La Mascota i el Jardí' han fet una gran difusió a través de les xarxes socials, principalment per Instagram per esbrinar i posar llum a l'incident viscut al seu parc d'animals. En aquest sentit, s'ha escrit el següent missatge

«Hola família. Avui és un dia molt trist per a nosaltres. Aquesta matinada han entrat a la nostra llar i ens han robat moltes de les nostres aus. Estem molt tristos i decebuts amb el fet que existeixi aquesta classe de persones al món i sobretot pensar que segurament és algú a qui hem donat l'oportunitat de conèixer-nos i conèixer part de la nostra família. Demanem màxima difusió i col·laboració a tota la bona gent que ens rodeja. Aquestes aus eren part de la nostra família.»

Després d'aquest, han volgut agrair a totes les persones que han compartit el robatori dels 16 lloros. A més, també han donat les gràcies als agents dels Mossos d'Esquadra i a la Guàrdia Municipal de Riudoms, pels seus serveis.