Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils

Roben en una casa de Cambrils i s'enduen una caixa forta plena de diners i joies

Els fets van tenir lloc aquest dimarts en un habitatge del carrer Varsòvia del municipi de la Costa Daurada

La Policia Local de Cambrils i els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori amb força que es va produir el passat dimarts en un habitatge del carrer Varsòvia del municipi de la Costa Daurada. Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', els fets es van conèixer quan el propietari de l'immoble va tornar a casa seva i va veure que estava tot regirat.

Després d'avaluar els danys, va adonar-se que els lladres havien robat la caixa forta que tenia dins d'un armari arrencant-la directament de la paret. Davant això, va donar l'alerta al 112, presentant-se, en un primer moment, agents de la Policia Local de Cambrils.

Els lladres haurien entrat per una finestra

Segons la primera inspecció ocular dels agents de la policia cambrilenca, es va determinar que l'autor o autors del robatori haurien entrat a l'habitatge per una finestra, després d'haver forçat la persiana. Posteriorment, haurien localitzat la caixa forta i davant la impossibilitat d'obrir-la van decidir arrencar-la i endur-se-la.

Segons el citat mitjà, a la caixa sostreta hi hauria joies i diners, tot i que no s'ha donat a conèixer el valor del botí aconseguit pels lladres.

Investigació oberta

Els agents de la Policia Local de Cambrils van avisar als Mossos d'Esquadra, que van fer una batuda per la zona per tal de localitzar els autors del robatori, tot i que no van tenir èxit. La policia catalana ha obert una investigació que es manté oberta, buscant alguna pista que pugui facilitar la identificació dels autors dels fets.

En aquest sentit, l'habitatge estaria dotat d'un sistema d'alarma, tot i que per raons que no s'han donat a conéixer no hauria saltat davant l'entrada dels lladres.