Edifici de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona

Robatori amb força de matinada a Tarragona: entren a l'Escola d'Art i Disseny

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant els fets | Han suspès les classes presencials

La ciutat de Tarragona ha viscut un nou robatori de matinada. Aquest cop, la víctima ha estat l'Escola d'Art i Disseny (EAD) de la ciutat. El servei d'emergències ha rebut l'alerta a dos quarts i nou minuts de tres de la matinada. 

En sonar l'alarma del centre, els Mossos d'Esquadra s'han activat per actuar. L'EAD tarragonina, situada al barri de Sant Pere i Sant Pau, ha estat víctima d'un robatori amb força.

Els lladres han entrat per la part posterior del centre educatiu. En aquest punt han forçat una de les tanques de les instal·lacions. Per entrar a l'interior de l'edifici, han trencat una finestra.

Des de primera hora del matí, els agents de la policia catalana han treballat conjuntament amb el personal del centre. Han comprovat que s'han endut material de l'escola i han fet una llista. Els Mossos d'Esquadra continuen investigant l'incident.

Suspeses les classes

Després del robatori patit durant aquesta matinada, l'EAD de Tarragona ha suspès les classes de forma presencial, temporalment. Això serà fins a poder recuperar la normalitat al centre educatiu.