Edifici de l'ITV a Reus

Utilitzen el mètode del butró per robar a les instal·lacions de la ITV a Reus

Els fets han succeït durant la passada matinada

Les instal·lacions de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a la ciutat de Reus  han estat escenari d'un robatori. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'alerta als voltants de dos quarts de quatre d'aquesta passada matinada i van anar fins al lloc dels fets.

En arribar els agents al centre de la ITV a Reus, situat al quilòmetre 1154 de l'N-340, van fer comprovacions i van veure que hi havia un forat  en una de les parets, evidenciant la utilització del mètode del butró per entrar a l'interior de les instal·lacions.

Un cop dins, els mossos d'esquadra van analitzar la situació. Es va certificar que els autors del robatori amb força havien manipulat els detectors de moviment i trencat un armari d'eines, a més de forçar  diverses portes. 

A l'exterior de les instal·lacions de la ITV es van trobar discos per ser utilitzats en una radial  i un extintor utilitzat, els quals s'haurien fet servir per buidar dues caixes fortes. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar i localitzar els autors del robatori.

Es repeteix la història

La tècnica del butró no és nova per entrar a les instal·lacions de la ITV de Reus. La matinada del 20 d'agost de 2020, els Mossos d'Esquadra van explicar que uns lladres havien entrat de matinada amb aquest modus operandi. En aquella ocasió, però, els lladres no van aconseguir accedir a la caixa forta.

Així mateix, el setembre de 2018, els Mossos també van investigar un robatori amb força a la ITV. En aquella ocasió també es va entrar de matinada, però es va fer forçant les entrades i les finestres de les quatre naus i es van trobar l'interior regirat..