L'Institut Mediterrània del Vendrell.

Roben material informàtic i fan múltiples destrosses en un institut del Vendrell

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets

L'Institut Mediterrània del Vendrell, situat a la urbanització Oasis, ha patit un robatori amb vandalisme inclòs aquest cap de setmana. Segons les primeres informacions, els autors haurien sostret material informàtic, a més de provocar destrosses en portes i finestres. 

Fonts policials han explicat a aquest mitjà que els fets han estat descoberts per l'equip directiu aquest dilluns 31 de gener al matí. Quan han entrat al centre, han vist que no hi havia electricitat, just abans de comprovar que s'havien fet múltiples destrosses. Portes esbotzades o vidres trencats han estat algunes d'elles.

Investigació oberta dels Mossos

Els autors s'han endut material informàtic i algunes aules han quedat en molt mal estat. Això ha fet que alguns alumnes no hagin pogut fer classe aquest dilluns, segons han apuntat des de l'Ajuntament. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets i prendran empremtes dactilars per trobar els autors.

No és la primera vegada que es produeixen actes vandàlics o robatoris a l'interior de centres escolars del Vendrell. Escoles com la Pau Casals o l'Àngels Garriga han patit fets similars, fins al punt que en algun cas s'han col·locat càmeres de vigilància.