El McDonald's de Calafell.

Roben de matinada en un establiment de menjar ràpid de Calafell

Els assaltants han pres els diners que hi havia a la caixa registradora

Nou robatori en un establiment de Calafell, en aquest cas, al McDonald's situat a la zona comercial del Mas Mel. Segons informa el Diari de Tarragona, el robatori ha tingut lloc entre les quatre i les set de la matinada. Els assaltants han forçat la porta d'entrada i s'han dirigit a la caixa registradora de l'establiment.

Han fet servir un bufador per obrir-la i s'han endut els diners que hi havia a dins. Tot i això, segons el rotatiu, el botí econòmic no ha estat massa gran, i tampoc han provocat danys a la resta del local. La policia local i els Mossos estan revisant les càmeres de seguretat de la zona per mirar d'identificar els responsables del robatori.

Onada de robatoris en diferents municipis

Els comerços del municipi han patit diversos robatoris els últims mesos, que en alguns casos han acabat amb la detenció dels lladres. La setmana passada, sense anar més lluny, també es va produir el robatori de dues portes exteriors d'habitatges de Segur de Calafell

L'increment de robatoris ha estat una constant en diferents municipis de la comarca des de la sortida de la pandèmia. Fa uns dies va tenir lloc una reunió d'urgència dels veïns de Banyeres i Llorenç del Penedès amb els alcaldes i els cossos policials. En aquests dos municipis es van comptabilitzar fins a 24 robatoris a l'interior d'habitatges en només dues setmanes.

Els Mossos d'Esquadra van acordar amb les autoritats un increment de les patrulles a la zona, també amb agents de paisà. La comarca fa temps que demana un augment de la dotació de Mossos que hi ha a la caserna del Vendrell. Finalment, es va concretar amb l'anunci de catorze nous agents pel Baix Penedès, que s'han d'incorporar les pròximes setmanes.

Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons
El Baix Penedès tindrà catorze nous agents dels Mossos d'Esquadra. | Mossos d'Esquadra