Imatge de l'Escola Marcel·lí Domingo del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona

Arrasen una escola a Tarragona: Destrosses i robatori d'ordinadors

Els fets van tenir lloc durant el cap de setmana a l'Escola Marcel·lí Domingo del barri de Sant Pere i Sant Pau

Saqueig en una escola tarragonina durant el cap de setmana. Segons ha avançat el digital 'La República Checa', els Mossos d'Esquadra estan investigant el robatori de desenes d'ordinadors, així com la recaptació de l'aula d'acollida de l'Escola Marcel·lí Domingo del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Així mateix, els assaltants van causar destrosses en elements del centre com portes i finestres.

Segons ha explicat el citat mitjà, una mestra de l'escola del barri cooperativista va informar aquest dilluns dels fets als pares a través d'un correu electrònic, en què assegurava que alguns dels infants van mostrar por davant les destrosses que havien fet els presumptes lladres a les seves aules.

Un assalt amb premeditació

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que l'assalt al centre educatiu del barri de Sant Pere i Sant Pau ha estat premeditat i estudiat. En aquest sentit, tot sembla indicar que els lladres van tallar la llum per evitar que saltés l'alarma.

En aquest sentit, els pares i mares dels alumnes sospiten que els autors dels fets van estar durant tot el cap de setmana a l'escola, aprofitant el menjar i les begudes que no s'havien gastat el divendres.