Sabotegen de matinada una desena de radars de les carreteres de Tarragona

Els v脿ndals han calat foc a tres dels aparells, un a la T-11 i dos a la C-14

Una desena de radars fixos instal·lats a les carreteres de Tarragona han patit actes vandàlics aquesta passada nit. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, tres dels radars van ser cremats i van haver d’activar-se amb tres dotacions per extingir els focs.

Els Bombers van rebre el primer avís a les 22.24 hores, per l’incendi del radar ubicat a la T-11 al punt quilomètric 3,8, a Reus. Dos minuts després, a les 22.26 hores, rebien l’avís d’un segon radar incendiant-se, ubicat a la C-14 al punt quilomètric 4, a Vila-seca. Finalment, a les 23.11 hores els alertaven que cremava el radar ubicat a la C-13 al quilòmetre 14, a la Selva del Camp. En cada incendi hi va actuar una sola dotació dels Bombers, que van extingir les flames.

Pel que fa a la resta de radars, els v脿ndals han llen莽at l铆quid i pintura, han trencat el vidres o han colpejat les c脿meres. Els aparells afectats s贸n els ubicats a l鈥N-340 a Mont-roig del Camp, el de la T-310 a Montbri贸 del Camp, el de la TV-3141 a Cambrils, el de la C-37 a Valls i el de l鈥N-240 a Montblanc. Davant la situaci贸 viscuda aquesta passa nit, els Mossos d鈥橢squadra han obert una investigaci贸 per localitzar l鈥檃utor o autors de les destrosses. Fonts del Servei Catal脿 de Tr脿nsit han explicat que les tasques de reparaci贸 dels radars malmesos encara no han comen莽at.