Muntatge amb els joves que assalten turistes i un cotxe dels Mossos

Descontrol a Salou: joves assalten amb pals i cinturons turistes enmig del carrer

Els empresaris de l'oci nocturn avisen que la situació pot espantar els visitants

Aquest passat cap de setmana, coincidint amb la celebració del mundial de ral·li RACC Catalunya - Costa Daurada, Salou estava ple de turistes. La combinació de gasolina i oci de la localitat ha estat un atractiu molt important. Els carrers estaven plens de vida, amb imatges més típiques de l'estiu que d'ara.

Malauradament, l'arribada de tantes persones també va servir per cridar l'atenció dels lladres. Diversos grups van aprofitar la situació, segons expliquen a 'El Caso', per a robar a turistes. En alguns casos, no van dubtar a utilitzar una gran violència per endur-se les pertinences i objectes de valor de les víctimes. 

Els Mossos d'Esquadra ja investiguen un grup de joves, alguns dels quals menors, que van assaltar una parella que anava en patinet elèctric de lloguer. Els fets van tenir lloc a la transitada avinguda de Carles Buïgas de la localitat, epicentre de l'oci nocturn a Salou. 

Assalten turistes amb pals i cinturons enmig del carrer a Salou

Tal com es pot observar a les imatges, que s'han tornat virals a les xarxes socials, el mencionat grup atraca sense miraments els turistes. Els fets van tenir lloc al voltant de les quatre de la matinada de dissabte a diumenge. Els investigats no van dubtar a utilitzar cinturons i pals per robar el patinet de les seves víctimes. 

Un dels turistes es va defensar del robatori, i posteriorment diverses persones de la zona s'hi van sumar. La violenta agressió es va aturar, i les víctimes van posar en coneixements dels Mossos d'Esquadra els fets. 

Ràpidament, una unitat dels ARRO dels Mossos, que es trobava a la zona, va poder identificar els joves. Ara bé, sense una denúncia de les víctimes ni tampoc de l'empresa propietària del patinet, els investigats van quedar en llibertat. 

Els empresaris de l'oci nocturn, espantats

De fet, segons 'El Caso', poc després de ser identificats, els joves van tronar a fer robatoris a la zona. Alguns fins i tot van ser enxampats trencant vidres de vehicles en un aparcament pròxim a la zona d'oci. 

Més enllà de la indignació dels turistes, els restauradors i empresaris de l'oci nocturn de Salou han denunciat la falta de seguretat a la zona. Asseguren que, espantats pels robatoris i les agressions, els turistes podrien deixar de venir.

La realitat és que les dades que reporta Salou són preocupants. Segons el mitjà citat, durant aquest últim cap de setmana més de 20 persones van ser assaltades amb violència per grups de joves. La policia catalana reconeix l'intent de robatori del patinet i alguns incidents més, però no ha revelat si hi ha hagut detencions.