Imatge d'una platja amb bandera vermella

Es banya amb bandera vermella a Cunit, posant en risc la vida dels socorristes

Els fets han tingut lloc aquest dijous i la Policia Local ha aixecat acta | El banyista serà sancionat amb una multa d'entre 751 i 1.500 euros

Un banyista serà sancionat amb una multa d'entre 751 i 1.500 euros per una infracció greu, per banyar-se aquest dijous amb bandera vermella a la platja de Cunit i posar en perill la vida dels socorristes, que han hagut de rescatar-lo de l'aigua, segons ha informat l'Ajuntament cunitenc a través de les xarxes socials. Tot i el fort onatge i la bandera vermella, aquesta persona ha entrat a l'aigua, superant fins i tot la línia de la zona de bany aconsellable.

En aquest sentit, els socorristes presents a la platja han alertat el banyista de la seva actitud imprudent, però aquest no ha fet casa dels avisos. Així, han hagut d'entrar a l'aigua i treure'l davant el perill que corria. Alertada dels fets, la Policia Local s'ha presentat al lloc dels fets i ha aixecat acta. En aquest sentit, l'individu rebrà una sanció d'entre 751 i 1.500 euros.

En una piulada a la xarxa social Twitter, l'alcalde de Cunit, Jaume Casañas, ha assenyalat que «hem començat a posar multes a les persones que no compleixen les ordenances i posen en risc les seves vides i, per imprudència i irresponsabilitat, les dels nostres socorristes».