Imatge de l'estat en què va quedar una part de la platja de l'espai natural del Vinyet

Sarau a l'Arrabassada de TGN: Destrossen un cotxe durant un 'botellot'

Els participants de la festa han llençat un senyal de trànsit i han colpejat la carrosseria del vehicle

Durant el macrobotellot que hi va haver el dissabte, 21 d'agost a la platja de l'Arrabassada es van dur a terme diversos actes vandàlics. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona van desallotjar a un miler de persones al voltant de les 04.00 hores de la matinada.

A més, de no respectar les mesures anti-Covid-19, els participants de la festa il·legal van apedregar la policia i van colpejar un cotxe. Així ho va avançar el diari 'Diari de Tarragona'.

Puntades de peu i un senyal de trànsit contra un cotxe

Els vídeos dels fets han anat circulant a través de les xarxes socials, tant a pàgines que denuncien els actes dels joves com d'altres que en fan mofa. Algunes de les imatges penjades a través de l'usuari d'Instagram @Tgnlegends mostren com un cotxe que fugia de la multitud va ser colpejat amb puntades de peu per diverses persones.

Fins i tot, un grup d'assistents van utilitzar un senyal de trànsit per llançar-lo contra el turisme blau. Posteriorment, van voler inserir-lo pel vidre del darrere, ja que estava trencat. No obstant això, no van poder aconseguir-ho perquè el vehicle va accelerar.

Segons el mateix usuari citat, tot hauria començat per una baralla que hi va haver durant el macrobotellot de dissabte a l'Arrabassada. Una de les parts implicades va voler marxar amb el seu vehicle. En el moment de fugida el turisme «va fer marxa endarrere i va semi-atropellar a dues persones».

Un cop passat això van començar les puntades de peu i els cops. La resta de gent que apareix al vídeo «va unir-se a la festa».

L'alcalde de la ciutat ha mostrat el seu descontentament amb el TSJC

Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, ja va denunciar i rebutjar els fets del dissabte, 21 d'agost. A més també va culpar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per no actuar de manera coherent amb la situació que s'està vivint.

Aquest dilluns, el batlle tarragoní ha expressat: «El TSJC no ha sigut sensible amb la situació actual».

Ricomà també ha fet referència als botellots multitudinaris del primer cap de setmana sense toc de queda nocturn. «La solució no ha de ser policial. Ens hem de corresponsabilitzar entre tot», ha reiterat.