La porta de l'església del Vendrell, socarrimada.

Segon intent en pocs dies de calar foc a la porta d'una església del Vendrell

Els fets han tingut lloc aquesta matinada al centre de la ciutat

Segon intent en pocs dies de calar foc a les portes d'una església al municipi del Vendrell. En aquest cas ha succeït a l'església de Sant Salvador, situada al centre de la ciutat, a la plaça Vella. Pocs minuts abans de la una de la matinada, un jove que caminava per la zona ha vist unes flames a la porta de l'església.

Les ha sufocat amb una beguda que portava i després s'ha procedit a avisar els Bombers. Segons han explicat a TarragonaDigital fonts oficials dels Bombers, haurien cremat unes fustes que hi havia davant la porta. Això ha fet que una part d'aquesta s'hagi socarrimat.

Una dotació dels Bombers ha acabat de remullar la zona i ha ventilat l'entrada de l'edifici. Aquest matí, l'església ha funcionat de manera normal, tot i que encara són visibles els danys que ha patit la porta.

Fa tres setmanes, el 10 de gener, es van produir uns fets similars a l'església de Sant Ramon de Coma-ruga. En aquell cas, el foc es va detectar a l'entrada i, segons uns veïns, estaven cremant unes fulles a l'interior.