Platja.

Continua el trencaclosques: Tornen a trobar un os a Creixell

Fa uns dies també van localitzar restes òssies en aquesta zona

Sembla que s'estigui convertint en un macabre joc oficial d'aquest estiu a les platges de la Costa Daurada. La trama fins i tot podria donar per alguna telesèrie de mitja tarda, i és que la realitat és que aquesta temporada estiuenca continua havent-hi troballes de restes òssies a les platges tarragonines.

De nou en aquesta ocasió ha estat un banyista que era a Creixell qui va trobar un os, que podria ser humà. Segons avança el Diari de Tarragona, l'home era davant del Camping Gavina Village el passat dimecres 20 de juliol quan va fer el descobriment.

Eren aproximadament dos quarts de set de la tarda quan va localitzar un os, que semblaria humà, tot i que evidentment serà necessari la seva anàlisi per acabar de certificar-ho. Es dona el cas que la setmana passada un altre banyista també va trobar restes a Creixell, les quals va entregar immediatament a les autoritats, però aquestes van acabar descartant que es tractés d'un os humà.

En aquesta ocasió, aquest dimecres el banyista va entregar l'os —que podria ser d'una extremitat— al socorrista i de nou una patrulla de la Policia Local el va anar a recollir per entregar-ho a la Guàrdia Civil, qui s'està encarregant d'investigar les aparicions de restes òssies humanes a les platges de la Costa Daurada.

Va ser a principis de juliol quan l'aparició d'un crani a la platja de Torredembarra va fer saltar les alarmes. Després de la macabra troballa per part d'un banyista, van aparèixer més parts del cos que van obligar la Guàrdia Civil a enviar-hi efectius per pentinar la zona i intentar trobar l'origen i més restes. La policia espanyola continua investigant aquestes restes, mentre a Altafulla també van trobar ossos, malgrat que finalment es va descartar que fossin humans.

Caldrà veure ara si aquestes troballes a Creixell corresponen també a un cos humà o són restes animals.