Un camió de Bombers

Nou acte vandàlic amb foc a Reus: sis contenidors cremats i un cotxe afectat

Els Bombers van desplaçar una dotació per extingir les flames que van tenir lloc al carrer Pere Benavent aquest diumenge

Nou episodi de crema de contenidors a la ciutat de Reus aquest diumenge. Concretament, sis contenidors van quedar calcinats al carrer Pere Benavent de la capital del Baix Camp, a tocar de l'avinguda de Salou. Així mateix, també es va veure afectat per les flames un vehicle que estava estacionat a prop dels recipients on es va produir l'incendi.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge entre les dues i les tres de la tarda —avís a les 14.20 hores— i van afectar quatre contenidors d'una illa, a l'altura del número 15, i altres dos, situats a 100 metres del primer focus. Una dotació dels Bombers de la Generalitat es va traslladar fins al lloc dels fets i va extingir les flames.

Les causes de l'incendi en aquests contenidors de la capital del Baix Camp encara es desconeixen i s'ha obert una investigació policial per esbrinar-ho.

Quatre contenidors cremats al barri Montserrat el passat dimecres

El d'aquest diumenge no ha estat l'únic incident amb crema de contenidors a la ciutat de Reus, ja que el passat dimecres al vespre van quedar calcinats quatre contenidors al carrer del Moncayo del barri Montserrat. En aquest sentit, les flames es van iniciar en un contenidor de reciclatge de paper i abans de l'arribada dels Bombers de la Generalitat va acabar estenent-se a altres recipients.

El cos d'emergències va traslladar fins al lloc dels fets dues dotacions que es van encarregar d'extingir el foc.