Un agent dels Mossos d'Esquadra al costat d'un vehicle del cos policial

Deixen sols els fills per sortir de festa per Salou i triguen 5 hores a trobar-los

Els fills tenien entre 2 i 9 anys i els Mossos no podien localitzar els progenitors

Escena surrealista la que s'ha viscut aquest cap de setmana en un apartament turístic del carrer Logronyo de Salou, on s'allotjaven dos matrimonis i els seus fills, cinc en total. En aquest sentit, segons ha explicat el digital 'La República Checa', les dues parelles van decidir sortir de festa, deixant els infants, d'entre 2 i 9 anys, sols a casa.

Els progenitors pensaven que els menors dormirien i no donarien cap problema, però les coses no van anar així. De matinada, un dels menors va sortir al replà i va ser vist pel vigilant de l'edifici, que es va apropar per saber si passava alguna cosa i va veure la porta del pis que estava oberta. En aquest sentit, dins de l'habitatge va trobar les altres quatre criatures sense l'acompanyament de cap adult.

Segons el citat mitjà, el vigilant va detectar que dins del pis hi feia una calor insuportable. Davant aquesta situació, va avisar el telèfon 112, personant-se els Mossos d'Esquadra al lloc dels fets, poc després de la una de la matinada.

Cinc hores per localitzar els pares: dos detinguts

La policia catalana va comprovar en arribar a l'edifici en qüestió que els cinc nens estaven desatesos, ja que els seus pares havien sortit deixant-los sols. En aquest sentit, els agents van identificar dos dels adults, un de nacionalitat russa i l'altre de nacionalitat georgiana. Una patrulla dels Mossos va iniciar una recerca per localitzar els progenitors, mentre que una altra va custodiar els infants.

Els agents de la policia catalana no van localitzar fins poc abans de les sis del matí els pares de les criatures. Els Mossos van detenir els dos homes adults, mentre que les mares van fer-se càrrec dels petits. En aquest sentit, estan acusats d'un suposat delicte de desemparament de menors.