Imatge dels Mossos d'Esquadra en un accident

Tallada l'AP-7 al seu pas per Tarragona per l'accident d'un camió

El vehicle ha bolcat i ha quedat travessat a la carretera, afectant totalment en sentit nord i parcialment en sentit sud

Un accident a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de Tarragona provoca afectacions a la via, amb el tall total de la carretera en sentit nord i el tall de dos carrils de la via en sentit sud. Els fets han tingut lloc al voltant de les vuit del matí a prop de la sortida de la citada carretera a Tarragona, quan per causes que s'estan investigant un camió articulat ha bolcat, quedant travessat a la via i afectant els dos sentits de la marxa.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a causa de l'accident, una persona —que seria el conductor del camió— ha resultat ferida menys greu, sent traslladada per una ambulància del SEM a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. A banda dels serveis sanitaris, també s'han desplaçat fins al lloc dels fets cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius dels Bombers de la Generalitat.

Arran de l'accident, a hores d'ara, hi ha tres quilòmetres de retencions en sentit sud, mentre que en sentit nord hi ha dos quilòmetres de retencions i es fan desviaments per la sortida 33 cap a l'A-7. En aquest sentit, també hi ha set quilòmetres d'aturades a l'N-340 entre Tarragona i Torredembarra, en direcció Barcelona.