Els Bombers de la Generalitat en un incendi de vegetació a Tortosa

Tallada l'AP-7 a Altafulla per un incendi de vegetació: retencions quilomètriques

El foc s'ha produït a les 18.52 hores i els Bombers hi treballen amb set dotacions

L'autopista AP-7  s'ha vist afectada per un incendi al voral, al seu pas per la localitat d'Altafulla, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). En conseqüència de les flames que afecten vegetació, s'han tallat dos carrils a la circulació en sentit sud.

De resultes de les flames a tocar de l'autopista, els Bombers de la Generalitat han activat fins a sis dotacions per apagar l'incendi de vegetació. El servei d'emergències han rebut l'avís a les 18.52 hores de la tarda d'aquest divendres i a la via s'ha vist una gran fumerada.

Segons Trànsit, a causa de l'incendi tocant al voral de la via, hi ha dos carrils tallats i les retencions arriben fins a la localitat de Roda de Berà.

Un incident similar va succeir el passat divendres a l'autopista AP-7 al seu pas per Cambrils. En aquella ocasió, també cremava vegetació al voral de la carretera i els Bombers van desplaçar fins a quatre dotacions per sufocar les flames.

El cos d'emergències informava que l'avís de l'incendi es va produir a les 13.06 hores i succeïa al punt quilomètric 263 de l'autopista AP-7. El tall de la carretera va provocar fins a sis quilòmetres de retencions.