Incendi d'un camió a l'AP-7

Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar per l'incendi d'un camió

La incidència és en direcció sud | El vehicle pesant transporta cotxes

L'autopista AP-7 ha estat tallada  per l'incendi d'un camió al punt quilomètric 301, en direcció València, quan passaven pocs minuts de tres quarts de quatre de la tarda. Segons informen els Bombers, que han desplaçat cinc dotacions fins al lloc de l'incident, no consta cap persona ferida. 


El camió, que transportava cotxes, s'ha començat a incendiar per causes que es desconeixen. Segons el Servei Català de Trànsit, la calçada està tallada entre els punts quilomètrics 301 i 297,5 per l'incendi  del camió. Des del Servei Català de Trànsit informen que hi ha congestió entre els punts quilomètrics 297 i 295 perquè s'han fet desviaments per la sortida 39, a causa de l'incendi del camió. 

En obrir un carril de l'autopista per la retirada del camió, s'han produït aturades de 10 quilòmetres en sentit sud.

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit apagar les flames del camió carregat de vehicles i s'ha procedit a acabar de refredar  i rebaixar  la temperatura  amb escuma. De resultes de l'incendi, s'ha cremat totalment la cabina  i han quedat afectats  alguns dels vehicles  que transportava. 

Incendi d'un camió a Creixell

Un camió va bolcar el passat dimarts, 23 de febrer, a l'autopista AP-7 al seu pas pel Creixell. En conseqüència de la topada, va vessar gasoil a la via i va començar l'incendi del vehicle. Fins al lloc van anar els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El conductor va resultar ferit lleu i evacuat fins a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona. El trànsit  es va tallar en sentit nord i es van fer desviaments cap a l'N-340.