Imatge de dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), durant un operatiu a Tarragona, al Tarragonès

Tallada l'AP-7 a Tarragona per un accident amb un cotxe bolcat i una persona ferida

Hi ha llargues cues en sentit sud per aquest incident de trànsit

Dimarts complicat a l'autopista AP-7  a la demarcació de Tarragona. A primera hora del matí hi ha hagut llargues cues i retencions durant tota la jornada a la zona del Penedès en direcció Barcelona. Unes retencions provocades per l'accident entre un camió i una furgoneta a l'altura de Castellet i la Gornal.

Hores més tard, a les 13.30 hores, encara hi havia dotze quilòmetres de retencions segons informava el Servei Català de Trànsit (SCT). 

Després d'aquesta incidència a la zona del Penedès, l'AP-7 també ha registrat un accident en sentit sud al seu pas per Tarragona. Segons ha informat Trànsit, un vehicle, per causes que es desconeixen, ha quedat bolcat enmig de la via. 

L'avís d'aquest accident s'ha donat a les 15.23 hores de la tarda i l'incident ha succeït al punt quilomètric 241. En conseqüència d'aquest incident, durant uns instants s'ha hagut de tallar completament l'autopista en sentit sud. Una mesura que ha comportat fins a dos quilòmetres d'aturada en aquest punt de la via.

Poc després, s'ha deixat només un carril tallat on estaven treballant els serveis d'emergències.

De resultes de l'accident, els Bombers de la Generalitat han activat dues dotacions, mentre el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també s'ha desplaçat fins al punt de l'incident. 

El personal sanitari ha atès una persona que anava a l'interior del vehicle en el moment de l'accident i ha estat evacuada ferida fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.