Imatge d'un camió de bombers en moviment

Tallada la C-37 al Pla de Santa Maria per un incendi de vegetació

El foc es troba controlat i els Bombers treballen per extingir-lo mentre es fan desviaments per la TV-2034 i la C-51

La  carretera C-37 es troba tallada aquest dijous al migdia a l'altura del Pla de Santa Maria a causa d'un  incendi  de vegetació proper al voral. S'estan fent desviaments per la TV-2034, cap al nord, i per la C-51, cap al sud, informa el Servei Català de Trànsit.

Els  Bombers, que han rebut l'avís a les 12.10 h, han pogut controlar el foc en 20 minuts i estan treballant per extingir-lo. Hi han desplegat quatre dotacions terrestres.

Dos menors hospitalitzats a les Terres de l'Ebre

D'altra banda, l'aigua de platges i piscines no deixa de donar disgustos a les comarques de Tarragona aquesta setmana. En aquest sentit, després que dimarts es produïssin tres víctimes mortals  —dues en platges i una tercera en una piscina comunitària—, en la jornada d'aquest dimecres dos menors han estat hospitalitzats en estat menys greu després d'ofegar-se en piscines de les Terres de l'Ebre, concretament a Tortosa i Freginals.

El primer dels casos es va produir a les 9.58 hores d'aquest dimecres, quan un nen de set anys s'ha ofegat en una piscina particular de Tortosa. Un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.