Imatge d'un tren de Rodalies

Restablerta la circulació a l'R15 entre Flix i Nonaspe

El servei entre Riba-roja i Flix es fa per carretera

ACTUALITZACIÓ 28/05/2021 a les 11.40 hores

La circulació de trens a l'R15 entre Flix i Nonaspe ha quedat restablerta, segons ha informat Protecció Civil. La circulació havia quedat tallada en aquest tram a primera hora del matí després que un tren de mercaderies quedés enganxat a la catenària a Faio (Aragó). La circulació s'ha restablert un cop s'ha reparatl'avaria a la catenària.

NOTÍCIA 28/05/2021 a les 8.21 hores

La circulació de l'R15 entre Flix i Nonaspe es troba tallada per una incidència en un tren de mercaderies a Faio (Aragó), segons ha informat Protecció Civil. El tren es troba enganxat a la catenària. Com a conseqüència d'això, un tren de passatgers ha quedat aturat a Flix i el servei entre aquesta localitat i Riba-roja es fa per carretera.

Protecció Civil ha informat que ha activat el pla Ferrocat en fase de prealerta, que indica que hi ha una incidència però que no afecta les persones o la infraestructura. 

La línia R15 connecta  Riba-roja d'Ebre i Barcelona passant per Flix, Ascó, Els Guiamets, Capçanes, Falset, Pradell de la Teixeta, Duesaigües, Riudecanyes, les Borges del Camp, Reus, Vila-seca, Tarragona, Altafulla, Torredembarra i Sant Vicenç de Calders.