Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Tallen un carril a l'AP-7 a Vila-seca en bolcar un camió de matèries perilloses

Protecció Civil ha desactivat la prealerta Transcat

ACTUALITZACIÓ 07/07/2021 a les 07.20 hores

L'incident d'un camió que transportava matèries perilloses a l'AP-7 s'ha donat per finalitzat. Protecció Civil ha explicat que s'ha posat fi a la prealerta Transcat, després d'acabar el transvasament del producte. Segons informa Bombers, s'han passat uns 23.000 litres de betum que transportava a la cisterna.

En acabar aquesta operació, amb una grua s'ha procedit a la retirada del vehicle, accidentat al punt quilomètric 255 al seu pas per Vila-seca.

NOTÍCIA 06/07/2021 a les 11.30 hores

L'autopista AP-7 ha estat escenari d'un accident  on s'ha vist involucrat un camió. Segons les primeres informacions del Servei Català de Trànsit (SCT), un vehicle pesant ha bolcat al punt quilomètric 255 de la via, al seu pas pel municipi de Vila-seca.

En conseqüència d'aquest accident, hi ha un carril tallat de l'autopista i hi ha circulació amb retencions  en aquest punt. El servei d'emergències ha rebut l'avís al voltant de les onze menys cinc del matí. 

El conductor del camió, que transportava matèries perilloses i concretament betum, n'ha sortit il·lès. Protecció Civil ha activat la prealerta Transcat, però segons la primera informació, no hi ha fuita de la càrrega a la carretera.