Els Bombers retirant l cartell del carrer.

Tallen el trànsit en un carrer del Vendrell pel perill de caiguda d'una estructura metàl·lica

El tracta del suport del cartell d'un antic establiment

La Policia Municipal del Vendrell ha tallat aquest divendres al matí la circulació a l'avinguda de Sant Vicenç per una incidència a la via pública. Una estructura metàl·lica que hi havia a la façana d'un establiment s'ha començat a desenganxar de la paret. L'estructura era el suport del cartell d'un establiment, que feia temps que estava en desús.

Els Bombers han rebut l'avís per la perillositat que suposava aquest fet, ja que l'estructura podria caure al carrer. La policia ha tallat el trànsit i els Bombers han començat les tasques per retirar tot el suport, uns treballs que no estan sent fàcils. L'estructura s'havia començat a desenganxar per la part superior.

El fet que aquesta important via de la zona del Tancat es tallés al trànsit ha generat més problemes de mobilitat a la ciutat. Els divendres la circulació ja és complicada pel mercat setmanal de la Rambla. A més, l'avinguda de Sant Vicenç és una de les connexions que s'utilitzen per anar del centre a la zona escolar.

Els Bombers retirant el cartell del carrer.
S'ha hagut de tallar el trànsit a l'avinguda de Sant Vicenç. | BP Diari

Més actuacions de la policia local

La policia local del Vendrell també ha informat de diferents actuacions que s'han fet al municipi al llarg de la setmana. Entre elles destaca la recuperació aquest dimecres a la carretera de Santa Oliva d'un cotxe que havia estat robat. El mateix dia 3 de novembre s'ha precintat un bar de la carretera de Valls per incompliment de la normativa.

També s'han denunciat dos conductors per no tenir autoritzat el carnet i una persona va ser detinguda per intent de furt i amenaces. La policia va posar en marxa fa unes setmanes un pla especial per millorar la seguretat al municipi. Per això han augmentat les patrulles i els controls a la via pública, amb un reforç de la presencialitat al carrer.