Efectius dels cossos d'emergències rescaten una conductora que ha caigut amb el seu vehicle per un barranc de 60 metres a Barbastre

Una tarragonina pateix ferides greus després de tenir un accident de trànsit a l'Aragó

La víctima, de 74 anys, ha patit una sortida de via a l'N-230 i ha caigut amb el seu cotxe per un barranc de 60 metres

Una dona, veïna de Tarragona, ha resultat ferida greu en un accident de trànsit aquest dimarts a la carretera N-230, al terme municipal de Barbastre (Osca). La víctima, de 74 anys, conduïa el seu vehicle per la citada carretera quan ha patit una sortida de via pel marge esquerre, caient per un barranc d'uns 60 metres.

Segons la Guàrdia Civil, els fets han tingut lloc al voltant de les tres de la tarda al punt quilomètric 80 de l'N-230 i ha estat la mateixa conductora la que ha avisat de l'accident els serveis d'emergència, tot i que no ha pogut ubicar amb precisió el lloc del sinistre. La Benemèrita ha explicat que la víctima ha donat un marge d'uns 30 quilòmetres.

Localitzada dues hores i mitja després de l'accident

En aquest sentit, els agents han buscat marques a la carretera i han iniciat una batuda a peu. Finalment, al voltant de dos quarts de sis de la tarda, una patrulla de trànsit ha localitzat el vehicle, que havia caigut per un barranc d'uns 60 metres.

Després de localitzar el cotxe, els equips d'emergències han tret la dona del vehicle, l'han immobilitzat en una llitera i l'han atès 'in situ'. Posteriorment, després d'aquesta primera atenció mèdia, ha estat evacuada a la carretera, on una ambulància l'ha traslladat a l'Hospital de Barbastre.