Fotograma del vídeo penjat a la xarxa social TikTok

La tarragonina que s'ha fet viral: un accident 24 hores després de treure's el carnet

La jove, que havia aprovat l'examen de conduir poques hores abans, va xocar el seu cotxe amb el del seu germà, que estava estacionat al carrer

Una jove tarragonina s'ha convertit en viral en les darreres hores a les xarxes socials després de treure's el carnet de conduir i abans de 24 hores tenir un accident a la porta de casa seva, xocant contra el cotxe del seu germà. Els fets van tenir lloc, segons explica el vídeo el passat 13 de maig. Pocs dies després  la noia va penjar el vídeo de la topada a la xarxa social TikTok, mentre que aquesta setmana la noia ha publicat un vídeo en què recull els fets de manera cronològica.

La protagonista de la història es va treure el carnet a mitjans del passat mes de maig i, poques hores després d'aprovar l'examen pràctic, va agafar el cotxe per primera vegada per anar a posar gasolina, acompanyada del seu pare, que viatjava en un altre vehicle. Després de posar benzina, la jove es va dirigir cap a casa seva, on la seva mare la va rebre mentre gravava un vídeo.

La jove, segons explica al vídeo que ha penjat a TikTok, va saludar la seva mare amb la il·lusió del moment, però el cotxe que conduïa es va desviar cap a la dreta, topant contra un vehicle que hi estava estacionat. Concretament, era del seu germà. Els dos cotxes van patir danys, però sortosament cap persona va resultar ferida.

Les imatges es fan virals

La noia es va prendre, després de passar-ho malament en un primer moment, s'ha acabat prenent amb humor l'incident, acabant el seu vídeo amb les conegudes imatges del rei emèrit Joan Carles en què demanava perdó per la seva aventura caçant elefants a Botswana. En aquest sentit, la jove va penjar les imatges fa dos dies al seu compte de TikTok i des de llavors ha rebut més de 225.000 visites i més de 15.000 'likes'. 

Així mateix, també s'han viralitzat a través de Twitter, després que el perfil Social Drive hagi agafat el vídeo de la tarragonina i l'hagi penjat en una piulada. Aquest vídeo acumula gairebé 600.000 visites i nombroses interaccions dels usuaris, alguns dels quals han carregat contra la jove.