Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Temptativa de robatori en un habitatge del carrer de Falset, al barri tarragoní de Torreforta

El domicili ja havia patit un assalt dos dies enrere | Els lladres, que s'haurien endut unes claus, ho han intentat de nou aquesta matinada però l'alarma els ha sorprès

Nou episodi d’inseguretat als barris de Ponent de Tarragona. Durant la matinada d’avui dimecres, 14 d’abril, una o més persones han perpetrat un intent de robatori en un habitatge situat al carrer de Falset, al barri de Torreforta. Segons han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra a TarragonaDigital, els fets s’han produït quan passaven pocs minuts de les tres en un immoble que, precisament, ja havia patit un robatori dos dies enrere.

L'alarma sorprèn els lladres

Aquesta matinada, l’alarma ha saltat al carrer de Falset, remetent de seguida l’alerta a la central receptora d’alarmes i responsable, en aquest cas, de la custòdia de claus de l’immoble. Immediatament, els Mossos d’Esquadra han acudit a la zona, on no han observat danys, ni tampoc han trobat la portada forçada.

La hipòtesi policial, ara mateix, apunta que els assaltants s’haurien endut unes claus en el robatori anterior, tornant posteriorment al lloc dels fets per completar l’afanada de manera sigil·losa i sense força. L’alarma, però, els ha sorprès i han hagut de fugir ràpidament amb les mans buides. Veïns de la zona asseguren que, en tots dos assalts, els propietaris de l’habitatge eren dins de casa.