Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Torna el lladre del ganivet: robatori en una nova gasolinera de Valls

En aquesta ocasió va prendre uns 300 euros i va marxar del lloc dels fets a peu

Nou robatori en una gasolinera  de Valls. En aquesta ocasió, els fets van passar ahir dimecres dia 2 de març al voltant de les 20.00 h. Segons informa El Vallenc, aquesta vegada el succés va tenir lloc a l'establiment de la carretera de Tarragona.

L'home va entrar al local amb un ganivet i es va dirigir al taulell, on hi havia una treballadora, i li va exigir diners. Va prendre uns 300 euros i va marxar del lloc dels fets.

Per la seva banda, els  Mossos d’Esquadra van anar fins al lloc dels fets i van obrir una  investigació  per tal d'identificar l'autor del robatori.

Robatoris en dues gasolineres més

Pel modus operandi i per les característiques dels fets, tot apunta que es tractaria del mateix lladre que va robar en dues gasolineres de la ciutat. En aquest sentit, el d'ahir és el tercer robatori.

Els anteriors van passar a la gasolinera de la carretera de Montblanc i a la gasolinera de davant de la urbanització dels Pisos de Clols.

Segons el cos dels Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya, els fets delicitius els protagonitzaria un  home sol, prim. Sempre actua amb la cara tapada per una mascareta i una gorra. També segueix una mateixa pauta:  amenaça  el treballador de l'establiment amb un ganivet, roba els diners i marxa a peu.