Pla mitjà de l'acusat d'abusar de menors en cinemes del Maresme

De terror: L'home que va abusar de menors al seu cinema a Catalunya

L'acusat contractava joves de 13 i 14 anys i els oferia recompenses a canvi de favors sexuals

El Tribunal Suprem ha confirmat la pena de 23 anys i vuit mesos de presó al propietari d'un cinema del Masnou que durant anys va abusar sexualment de diversos menors d'edat que treballaven repartint publicitat de l'establiment. Encara que ell va negar-ho, segons la Justícia, l'home de 76 anys hauria comès els delictes entre els anys 2007 i 2011.

Les declaracions de diverses víctimes i la gran quantitat de proves detectades al mateix cinema o inclús al seu domicili han fet que el Tribunal Suprem el consideri culpable.

El condemnat contractava menors d'edat i abusava d'ells

L'any 2005 va contractar un jove de 14 anys i tres anys més tard va portar-lo a ell i a un amic al seu pis de Sant Just Desvern. Un cop allà va contractar una prostituta, que va tenir relacions sexuals, primerament amb l'amic del menor i després amb el jove. Finalment, va ser el gerent del cinema qui va fer una fel·lació al menor sense el seu consentiment.

Un any abans d'aquest fet, el 2007, va oferir treball a un noi de 13 anys amb una discapacitat  intel·lectual del 34%,a qui li va oferir més diners a canvi de favors sexuals, cosa que el menor d'edat va permetre nombroses vegades. L'any 2010, la víctima juntament amb tres amics més van anar al cinema per exigir-li una compensació econòmica per guardar silenci sobre els fets mentre gravaven la conversa.

També en 2010, cap a l'agost, va contractar un altre jove de 13 anys amb TDAH  i dislèxia. El primer dia de feina, ja va abusar d'ell sexualment a canvi de quatre invitacions pel cinema, fet que va repetir fins a set ocasions fins a juny del 2011.

El maig del mateix any, el 2011, un amic d'una víctima anterior també va treballar pel gerent, però aquest va refusar totes les proposicions  de sexe a canvi de diners que el condemnat l'oferia.

23 anys de presó i una multa de 8.400 euros

El Tribunal Suprem condemna a l'acusat a quatre anys per abús  sexual amb penetració, 17 anys pel mateix delicte continuat i amb prevalença amb dues víctimes més, i dos anys i vuit mesos per prostitució i corrupció de menors. Per altra banda, l'home haurà de pagar una multa de 8.400 euros.

A més, el condemnat haurà d'indemnitzar  a les quatre víctimes amb 46.500 euros en total, dels quals 30.000 són per a la primera víctima.