Un lladre intentant robar la bossa de mà d'una dona

Tira a terra una àvia per robar-li tots els diners de la pensió a Móra la Nova

La víctima, de 86 anys, va treure els diners d'una entitat bancària i el lladre li va prendre d'una estrebada la bossa de mà

Els lladres continuen fixant-se en  les víctimes vulnerables, és a dir, les d'avançada edat. La seva fragilitat i impossibilitat a ser perseguits converteixen la gent gran amb l'objectiu dels delinqüents.

A Móra la Nova, es va viure una situació on es feia un robatori on es complien aquestes característiques. Un lladre va aprofitar que una dona d'avançada edat estava retirant diners en efectiu d'un caixer per robar-li tots els diners de la seva pensió que havia amagat a la bossa de mà. 

Tres dies després d'aquest robatori, els Mossos d'Esquadra van enxampar el lladre que va ser identificat per l'àvia que havia patit el robatori.

Robatori amb violència a la Ribera d'Ebre

Els fets es remunten al passat dilluns 27 de juny. Una dona de 86 anys havia anat fins a una entitat bancària del municipi de la Ribera d'Ebre per retirar els diners en efectiu de la seva pensió. 

Un cop ja era al carrer, el lladre la va abordar al carrer i li va demanar els diners. Una petició a la qual la dona s'hi va negar, i l'individu va utilitzar la força per aconseguir el seu objectiu. 

Li va prendre d'una estrebada la bossa de mà on portava amagats els diners i la va fer caure a terra. Afortunadament, la víctima no va patir ferides de consideració.

Per aquest motiu, es va alertar els serveis d'emergències i els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació. Els agents van trobar la bossa de la víctima uns carrers enllà d'on s'havia produït el robatori. A l'interior, però, hi havia part dels diners que havia retirat del banc que el lladre no s'havia endut.

L'àvia, tot i l'incident, va identificar l'autor dels fets entre els coneguts del seu entorn social i va presentar una denúncia. Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Móra d'Ebre el van detenir el dijous passat, 30 de juny, i va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Falset.

Finalment, a l'individu de 29 anys i veí de Móra la Nova, se li ha decretat llibertat amb càrrecs i la prohibició a l'acusat d'apropar-se a la víctima, la dona de 86 anys.