Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons

Tràfic i consum de drogues a Tortosa: un detingut i 19 infraccions

El dispositiu va comptar amb 70 agents policials

La matinada d'entre l'11 i el 12 de novembre no va ser una nit qualsevol a les Terres de l'Ebre. I és que una operació policial va finalitzar amb diverses infraccions relacionades amb la tinença i el consum de drogues en tres locals d'oci nocturn de la ciutat de Tortosa.

Un dispositiu policial de 70 agents

En total, l'operació va comptar amb un desplegament de 70 agents de la Policia Local de Tortosa, els Mossos d'Esquadra i el Cos Nacional de Policia, que va col·laborar en qüestions relacionades amb l'estrangeria.

Aquest conjunt d'agents va aconseguir, gràcies al dispositiu policial, identificar 128 persones, de les quals van obrir diligències a 19 per possessió de substàncies estupefaents i una va acabar detinguda.

L'arrestat és el propietari d'un dels tres establiments d'oci nocturn que van ser inspeccionats i va ser detingut per un presumpte delicte d'atemptat contra la salut pública.

Gràcies a l'operació, es van localitzar nou embolcalls de cocaïna, amagats en diferents zones del local, amb l'interior de la barra com a principal ubicació de la majoria de drogues.

Baralles dins el local

Al segon establiment, a part d'infraccions administratives, es va detectar la tolerància del consum il·legal de drogues tòxiques en locals o establiments públics. Quan va arribar el moment d'apropar-se al tercer local i els agents estaven duent a terme les identificacions prèvies, es va produir una baralla de la qual una persona va resultar ferida amb lesions lleus.

Per acabar, l'actuació policial va concloure amb la citació de cinc persones per part del Cos Nacional, per iniciar els procediments d'expulsió del país per estrangeria.