Imatge d'un tram reparat de la línia ferroviària d'ample convencional al terme de la Floresta

Un tren atropella mortalment a un home entre Reus i Tarragona

Els fets han succeït als voltants d'un quart de sis de la tarda

Greu incident a la xarxa ferroviària tarragonina. Un tren ha atropellat  a un home quan sortia de Reus i es dirigia cap a Tarragona. L'incident ha passat, aproximadament, a un quilòmetre de la sortida de l'estació de la capital del Baix Camp.

Els fets han succeït als volts d'un quart de sis de la tarda d'aquest dimecres. A causa de l'impacte del tren amb el cos de l'home, aquest ha mort. No se sap si ha estat un accident o un suïcidi, però els fets haurien passat quan la víctima hauria travessat la via en el moment que passava el ferrocarril. Fins al lloc de l'atropellament hi han anat els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus.

L'atropellament ha obligat a aturar una de les línies en sentit Tarragona, en un primer moment, afectant la línia R14  i R15  de Rodalies. Als voltats d'un quart de set de la tarda, finalment, a causa de l'atropellament s'ha hagut de tallar les dues vies de la xarxa ferroviària i ara mateix està tallada la circulació entre Tarragona i Reus.

S'ha activat la prealerta FERROCAT  per aquest incident. Els viatgers  que anaven en el comboi han estat portats fins a l'estació de tren de Reus i es buscarà una solució per finalitzar el seu trajecte. Les línies R14  i R15  de Rodalies de Renfe  han començat a recuperar a partir de les 19.15 hores la circulació  després de tres hores per culpa d'un atropellament mortal entre Reus i Vila-seca.