Pla general de la platja dels Capellans de Salou

Violen brutalment i de forma reiterada un jove de 17 anys a Salou: hi ha tres acusats

Els processats seran jutjats a partir d'aquest dimecres a l'Audiència Provincial de Tarragona

Un jove de 17 anys va patir «brutals violacions reiterades» durant una nit a Salou per part de tres individus. Així ho assegura l'escrit d'acusació de la Fiscalia del cas que es jutjarà a partir d'aquest dimecres a l'Audiència Provincial de Tarragona. En aquest sentit, el ministeri públic demana 40 anys de presó per a un dels acusats per dos delictes d'abusos sexuals i altres dos delictes com a cooperador necessari.

Pels altres dos acusats, la Fiscalia sol·licita 10 anys de presó per a cadascun d'ell. Així mateix, també demana 10.000 euros en concepte de responsabilitat civil. Els tres homes que seran jutjats a partir d'aquest dimecres són majors d'edat i de nacionalitat espanyola. Així ho explica aquest diumenge el 'Diari de Tarragona'.

Tocaments i pràctiques sexuals diverses a la platja dels Capellans

Segons l'escrit de la Fiscalia, els fets van tenir lloc el 5 d'agost de 2013, quan la víctima, de nacionalitat suïssa, tenia 17 anys i estava de vacances a Salou. Al voltant de la una de la matinada, el menor, que havia estat consumint diverses begudes alcohòliques a la zona d'oci nocturn de Carles Buhigas, es va trobar amb el principal acusat, que va oferir-li un got d'aigua.

Després de beure, la víctima va començar a trobar-se malament, marejat i sense forces. Segons la Fiscalia, el jove va veure alterada la seva consciència i la seva voluntat, quedant anul·lada la capacitat de resistir-se a l'actuació de terceres persones. En aquesta situació, l'acusat el va introduir el seu vehicle i va conduir fins a la platja dels Capellans.

Allà, va despullar la víctima i va realitzar-li tocaments i diverses pràctiques sexuals, tot i que el menor va intentar resistir-se. Posteriorment, va traslladar el jove fins a un bar del carrer Brussel·les del municipi salouenc.

Violat pels tres acusats en una habitació privada d'un bar

En aquest establiment estaven els altres dos processats i entre els tres acusats el van portar a una habitació privada. Allà, «aprofitant-se de l'estat de semiinconsciència en què la víctima es trobava, amb intenció de satisfer els seus desitjos sexuals», el van despullar i el van violar reiteradament, tot i que en un moment donat el menor va recuperar les seves facultats i van cridar diverses vegades que el deixessin.

Els acusats, però, no van cessar la seva actuació i aquesta no va parar fins que la víctima va poder escapolir-se del bar després de donar una puntada de peu a l'estómac a un dels acusats. El jove va ser trobat a la platja pels seus amics en estat de xoc i va ser traslladat en ambulància fins a un hospital per ser atès.