Unes manilles

Enxampats els protagonistes dels robatoris en dos municipis del Baix Camp

Dues persones han estat enxampades a Reus i una a Cambrils

La comarca del Baix Camp ha vist com dues de les seves policies locals han hagut d'actuar per robatoris als seus municipis. Un d'ells ha sigut a Reus amb l'actuació de la Guàrdia Urbana de la ciutat, mentre la Policia Local de Cambrils ha intervingut després d'un incident a Vinyols i els Arcs.

Per aquests delictes en aquests municipis, hi ha hagut tres persones detingudes pels respectius delictes.

Enxampats mentre robaven a Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha enxampat amb les mans a la massa dos lladres a la ciutat. En concret, els agents van veure dues persones a sota d'un cotxe al carrer de l'Argentera.

Els dos lladres estaven tallant el tub d'escapament d'un vehicle estacionat en aquesta via de la ciutat de Reus. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana de Reus ha detingut a dues persones per furt de catalitzadors i danys en grau de temptativa.

Temptativa de robatori en un xalet a Vinyols

La matinada del 28 de febrer, la Policia Local de Cambrils va actuar per un avís de temptativa de robatori al municipi de Vinyols i els Arcs. Uns fets que succeïen a un quart i cinc de les quatre de la matinada en un xalet ubicat a la urbanització Fontcoberta.

S'alertava que l'autor havia fugit cap a Cambrils. Per aquest motiu, es van iniciar batudes i es va acabar localitzant l'autor dels fets al barri Prat d'en Forès a l'autor de l'intent de robatori.

Per aquest motiu, els agents de la policia cambrilenca van detenir i instruir atestat a un home de 32 anys i veí de Cambrils.