Entrada principal del bingo de la plaça Corona d'Aragó de Tortosa on es va produir l'atracament mortal

Novetats sobre els detinguts per l'atracament mortal en un bingo de Tortosa

Tres dels arrestats han quedat en llibertat després de declarar davant els Mossos, que han conclòs que no tenen relació amb els fets

Novetats sobre els detinguts per la seva suposada vinculació a l'atracament mortal en un bingo de Tortosa durant la matinada de diumenge a dilluns. Els Mossos d'Esquadra han deixat en llibertat tres dels cinc arrestats durant la tarda de dilluns poques hores després de la seva detenció al centre de la capital ebrenca. En aquest sentit, el cas està sota secret de sumari.

Segons ha informat TV3, les tres persones que han quedat en llibertat —dos homes i una dona— han declarat davant la policia catalana i que els investigadors han conclòs que no estarien implicades en els fets.

Els altres dos arrestats durant la tarda de dilluns a Tortosa estan pendents de passar a disposició judicial. Un dels dos homes que es mantenen sota custòdia judicial és menor d'edat i serà posat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Tres encaputxats assalten un bingo a Tortosa: una treballadora morta i un client ferit

L'assalt mortal en un bingo de Tortosa va tenir lloc la matinada de diumenge a dilluns, quan tres encaputxats van irrompre a l'establiment, armats amb pistoles. Durant els fets, van disparar contra un client, que es va negar a donar el seu telèfon mòbil i que va quedar ferit, i contra una treballadora del bingo, una dona de 50 anys, que va acabar morint poques hores després a l'hospital.

Segons les primeres informacions, els detinguts formaven part d'una banda d'atracadors que la Policia Nacional tenia en el seu punt de mira després d'altres assalts similars a Navarra, tot i que sense la violència vista durant l'atracament a Tortosa.

El cas està sota secret de sumari i la investigació està en mans de l'Àrea d'Investigació Criminal de la regió policial de les Terres de l'Ebre.