Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

El vehicle sospitós a l'N-420 que amagava un valuós botí

Els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones a Gandesa per un robatori en un domicili a Móra d'Ebre

Els Mossos d'Esquadra van aturar un vehicle sospitós en ser vist circulant per la carretera N-420, al seu pas pel terme municipal de Gandesa. El cotxe en qüestió, segons informacions anteriors d'alguns testimonis, tenia les mateixes característiques i podia estar relacionat amb robatoris a domicilis.

Per tot plegat, els agents de la policia catalana van decidir aturar-lo al llarg del matí del passat 23 de març. A l'interior d'aquest hi anaven tres homes i, segons expliquen els mossos, no es va donar fiabilitat respecte al motiu de la seva presència a la zona. 

Davant dels dubtes d'autenticitat que presentava la identificació d'aquestes persones, tots tres van ser adreçats a la comissaria de Gandesa a efectes de verificar les seves identitats. A més, un d'ells no portava cap mena de documentació personal.

Troben joies d'un robatori a Móra d'Ebre

En arribar a les dependències policials, els agents van escorcollar el vehicle. A l'interior van trobar diverses joies que van ser reconegudes com a sostretes en un robatori amb força del passat 21 de març en un domicili de Móra d'Ebre. 

Arran d’aquests fets els tres homes van quedar detinguts. En aquest sentit, els tres homes, dos d'ells de 32 i l'altre de 33 anys, van ser arrestats com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili de la capital de la Ribera d'Ebre.

Les joies recuperades van ser retornades als seus legítims propietaris, mentre que la investigació continua oberta per tal de determinar si els arrestats poden estar implicats en fets de les mateixes característiques ocorreguts a la demarcació en les últimes setmanes.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia Gandesa, el passat 25 de març, i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.